Kom meer te weten over Tales of Arise in nieuw videodagboek

Tales of Arise

Zelf ben ik niet zo bekend met de Tales of Arise-serie. Voor mij dus een extra reden om dit nieuwe videodagboek te checken. En misschien ook voor jullie dus?

In deze nieuwe Tales of Arise dev diary geeft Hirokazu Kagawa, Project Director, meer details over het Tales of Arise-gevechtssysteem en nieuwe features die zijn geïmplementeerd om gevechten interessanter en spectaculairder te maken voor spelers. 

Daarnaast praat Minoru Iwamoto, Art Director, over de gedetailleerde gezichtsuitdrukkingen en persoonlijkheden van de personages die tot stand zijn gekomen door gebruik te maken van motion capture technieken om zo meer leven in de personages te brengen. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)