RiMS Racing scheurt over Suzuka in nieuwe gameplaytrailer

RiMS Racing

Uitgever NACON en ontwikkelaar RaceWard Studio hebben vandaag een nieuwe gameplaytrailer de wereld ingestuurd waarop we een virtueel rondje rijden op het kronkelende circuit van Suzuka.

Het Suzuka Circuit ligt in de buurt van de stad Nagoya en is bij racingfans bekend om zijn ongebruikelijke 8-vorm. In de video zien we de Kawasaki Ninja ZX-10RR 2019 over de baan scheuren. Deze motorfiets, een van de snelste ter wereld, heeft een buitengewoon hoge power-naar-gewicht-ratio die het mogelijk maakt om snelheden tot 300 km/u te halen.

Ontwikkelaar RaceWard maakt eveneens bekend dat acht van de snelste motorfietsen ter wereld speelbaar zullen zijn in de game: de Kawasaki Ninja ZX-10 RR, Aprilia RSV4 1100 Factory, BMW M 1000 RR, Ducati Panigale V4 R, Honda CBR1000RR ABS, MV Agusta F4 RC, Suzuki GSX-R1000R en de Yamaha YZF-R1.

Deze motoren werden met veel details en uiterst realistisch in de game gereproduceerd. Daarnaast zal je de motoren moeten onderhouden en upgraden via de unieke gameplay, die mechanische precisie combineert met de sensatie van het rijden.

RiMS Racing, een gloednieuw motorrace-simulatieconcept is vanaf 19 augustus verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.