fbpx

The Medium-ontwikkelaar werkt mogelijks aan nieuwe Silent Hill na partnership met Konami

Silent Hill

Het is alweer van 2012 geleden dat we ons konden verlekkeren aan een nieuwe Silent Hill-game met Downpour. Sindsdien bleef het akelig stil rond de reeks.

Tot nu. Want Bloober Team, de ontwikkelaar van het fantastische The Medium, is een samenwerking aangegaan met uitgever Konami. Beide partijen zeggen dat ze interessante projecten op de plank liggen hebben en dat Bloober Team ook mag werken aan reeds bestaande franchises.

Verdere details geven beide partijen niet, maar met deze aankondiging gaan er meteen belletjes en lichtjes branden in de gaming community. In februari berichtten we al over het feit dat Bloober aan een Silent Hill zou werken, maar met deze nieuwe samenwerking lijkt dit steeds meer plausibel.

Het enige wat we nu nog kunnen doen is wachten op een officiële aankondiging!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d