Ratchet & Clank: Rift Apart nog mooier na 120hz mode upgrade

Als FF VII Remake Intergrade het antwoord is op de vraag hoe je een perfecte game nog beter maakt, dan is Ratchet and Clank: Rift Aparts 120hz mode upgrade het antwoord op de vraag hoe je een mooie game nog mooier maakt.

Ratchet & Clank: Rift Apart spelen is alsof je speelt met een Pixar-film, zo knap ziet de game eruit. Maar het kan blijkbaar nog mooier en dus heeft ontwikkelaar Insomniac Games gezorgd voor een nieuwe Ratchet and Clank 120hz-modus waarmee de grafische kwaliteit van het spel naar 120hz kan worden geduwd. Op voorwaarde dat je televisie of monitor dat aankan natuurlijk.

Daarnaast bevat de update ook een aantal quality of life-upgrades zoals nieuwe stickers, een mogelijkheid om “cutscenes overslaan” op het D-pad in te schakelen, en de mogelijkheid om de level-up melding volledig uit te schakelen, wat de vertraging kan verminderen. En je kunt de visuele effecten van Phantom dash (het snelle sprint-mechanisme van het spel) uitschakelen voor extra prestaties.

Je kan, als je dat wil, op de officiële site alle aanpassingen, tweaks, fixes, upgrades enzovoort die in deze update zitten nog eens nalezen. Insomniac Games heeft er immers heel wat energie ingestoken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)