Pragalicious serveert: Metro Exodus: Enhanced Edition op PlayStation 5.

Wij serveren je met veel plezier de eerste minuten uit Metro Exodus: Enhanced Edition, het meest gevarieerde en diepgaande deel van de reeks. Je krijgt een goede survival FPS voorgeschoteld in knappe levels en adembenemende omgevingen.

Check zeker ook onze uitgebreide review van Metro Exodus: Enhanced Edition.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.