Netflix introduceert veelgevraagde fan feature

Handig, heel handig. Je vertrekt op vakantie met het vliegtuig en wil snel wat Netflix-films of series downloaden om te bekijken tijdens je vlucht. Of je zit in de tuin lekker te relaxen en wil een film meepikken, dat kan ook… Behalve als je download, om de een of andere reden, niet compleet was, dan ben je eraan voor de moeite. Maar daar komt verandering in.

Netflix Greg Peters, Chief Product Officer bij Netflix heeft namelijk het volgende gezegd: “Wij krijgen steeds meer inzicht in de behoeften van onze leden en in die van de leden die wij nog niet hebben aangesloten, consumenten in het algemeen, in steeds meer landen. En ze hebben allemaal een soort van unieke beperkingen waar ze mee werken. Ze hebben unieke verwachtingen van de dienst. En het is onze taak om meer en meer en meer te leren over wat die zijn en ervoor te zorgen dat we de dienst kunnen aanbieden op een manier die natuurlijk en aangenaam aanvoelt voor hen.

Hoe werkt het? In de Android-app, waarin Netflix de nieuwe feature reeds heeft toegevoegd kan je nu een serie of film, die je nog niet helemaal hebt gedownload of waarvan je de download hebt gestopt, nu wel kan bekijken. Daarvoor moet je de film of serie wel in de juiste volgorde downloaden.

Heb je dus bijvoorbeeld alleen het eerste uur gedownload van een serie, dan kan je dit bekijken, ook al is je download niet volledig.

Eerder dit jaar lanceerde Netflix ‘Downloads for You’ op Android, waarmee aanbevolen shows en films automatisch worden gedownload naar het mobiele apparaat van een abonnee.

En zo maakt Netflix het leven van zijn abonnees weer een stukje mooier, en zal het vooral minder klachten van gebruikers regenen… Al zullen iOS-gebruikers nog een tijdje, lees een paar maanden, op hun tanden moeten bijten want op hun platform is de feature nog in een testfase.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)