BEVESTIGD: Ghost of Tsushima Director’s Cut komt 20 augustus naar PS5 en PS4

Ghost of Tsushima

Ook zo genoten van het geweldige, of mogen we zeggen fantastische, Ghost of Tsushima? Zin om de game nog eens te (her)spelen? Of de game nog niet gespeeld en je wil hem graag spelen? Wacht dan misschien nog even af want de Director’s Cut is op komst…

LET OP!

Als je Ghost of Tsushima al op PS4 hebt:Je kunt een upgrade naar Director’s Cut op PS4 pre-orderen voor 19,99 euro. Deze upgrade is beschikbaar vanaf 20 augustus.

Vanaf 20 augustus:

Als je Director’s Cut PS4 hebt gekocht, kun je op elk moment upgraden naar Director’s Cut PS5 voor 9,99 euro.

Je kunt ook direct upgraden (van het originele Ghost of Tsushima PS4) naar Director’s Cut op PS5 voor 29,99 euro.

Eerlijk? Ondergetekende vond Ghost of Tsushima beter dan The Last of Us Part 2. En ik heb genoten van elke seconde die ik heb doorgebracht in de game.

Blijkt nu dat Ghost of Tsushima Director’s Cut vandaag werd onthuld dankzij een nieuwe ESRB-rating. In Ghost of Tsushima kruipen we in de huid van een samurai (Jin Sakai) die uit is op wraak op de Mongoolse indringers in het Japan van de 13e eeuw. Dit alles in een fantastisch weergegeven open spelwereld.

De nieuwe versie van de open-wereld game, ontwikkeld door Sucker Punch, heeft een Mature rating gekregen, net als het origineel, en verschijnt op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Wat de Director’s Cut aan boord zal hebben? Deze nieuwe editie bevat niet alleen het originele spel en alle extra content die tot nu toe is verschenen, maar ook een gloednieuw avontuur voor Jin en een heleboel nieuwe functies.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)