Xbox Series X|S wordt de officiële console voor Battlefield 2042

Amai, dit betekent waarschijnlijk niet dat Battlefield 2042 een Xbox-exclusive gaat worden, maar het kan wel zijn dat Battlefield 2042-spelers die de game op Xbox spelen, kunnen rekenen op exclusives zoals dat met PlayStation en Call of Duty het geval is de voorbije jaren. En misschien meer, zoals bij launch meteen beschikbaar op Xbox Game Pass…

Xbox-gamers mogen ook eens verwend worden denken we dan. Ik speel zelf Call of Duty op pc, en vind het toch vervelend dat ik niet kan genieten van de extra’s die PlayStation-gamers hebben.

Electronic Arts en DICE hebben nu de officiële partners onthuld voor Battlefield 2042. Dit zijn onder andere Microsoft, NVIDIA, Logitech, Polaris en Western Digital. Wat dit allemaal gaat inhouden, geven we hieronder mee.

  • De officiële Battlefield 2042-consolepartner – Xbox: EA en Xbox werken samen om van de Xbox Series X|S de officiële console voor Battlefield 2042 te maken.
  • De officiële Battlefield 2042 PC-platformpartner voor graphics – NVIDIA: De samenwerking tussen EA, DICE en NVIDIA garandeert de ultieme PC-ervaring, aangedreven door next-gen GeForce RTX-gamingtechnologieën, de AI-prestatieboost van NVIDIA DLSS en de lage-latency-modus van NVIDIA Reflex.
  • De officiële Battlefield 2042-partner voor PC-randapparatuur – Logitech: EA en Logitech werken samen om ervoor te zorgen dat spelers Logitech-integratie voor hun apparatuur krijgen, inclusief Logitechs LIGHTSYNC-technologie voor randapparatuur en in-game audiopresets met geoptimaliseerde EQ voor Logitech-headsets.
  • De officiële Battlefield 2042-partner voor off-roadvoertuigen – Polaris: EA en Polaris werken samen en bieden spelers de kans om in Battlefield 2042 authentieke Polaris-voertuigen te besturen, inclusief de Polaris Sportsman ATV en de RZR Recreational Side-by-Side.
  • De officiële Battlefield 2042-partner voor game-opslag – WD_BLACK: Het WD_BLACK-merk van EA en Western Digital streeft ernaar om Battlefield 2042-gamers de best mogelijke spelervaring te bieden voor een enorme nieuwe wereld met realistische maps en dynamische gameplay.

Op 22 juli onthult het team van DICE LA de volgende grote spelervaring voor Battlefield 2042 op EA PLAY Live. Deze nieuwe ervaring is een gloednieuw speltype, gemaakt als een liefdesverklaring voor Battlefield-fans, en een ervaring waarin spelers zich direct thuis zullen voelen.

Hazard Zone, de derde spelervaring voor Battlefield 2042, is een gloednieuw, bloedstollend squad-based speltype en een moderne interpretatie van de multiplayer-ervaring, waarover we meer zullen vertellen als de release nadert.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)