Destroy All Humans! nu uit voor Nintendo Switch

Destroy All Humans! Blijft een criminele plezante game. Ik heb tonnen plezier beleefd aan het origineel, dat verscheen in 2005, en ik beleefde nog meer plezier met de HD-versie die vorig jaar verscheen. En nu is de game dus ook speelbaar op Nintendo Switch.

De Switch-versie bevat uiteraard alles wat de 2020-versie aan boord heeft, inclusief al de beschikbare skins die werden gecreëerd voor het spel, met daarbij ook de Skin Pack DLC.

Het concept van deze unieke game is simpel: Terroriseer die verdomde aardbewoners in de jaren ’50 en dit terwijl je in de huid kruipt van de boosaardige alien Crypto-137. Oogst DNA en/of hersenen en breng de Amerikaanse regering ten val in de remake van het legendarische buitenaardse invasie-actieavontuur.

Hiervoor beschik je uiteraard over heel wat buitenaards wapentuig en psychische vaardigheden, aangevuld met een echte UFO.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)