Quentin Tarantino werkt aan zijn allerlaatste film, overwoog remake van Reservoir Dogs

Je bent fan van het werk van Quentin Tarantino of niet. Een gulden middenweg bestaat er niet bij het werk van deze wereldberoemde regisseur die onder andere verantwoordelijk was voor Kill Bill, Inglourious Basterds en Pulp Fiction.

En hoewel zijn films nog steeds door enorm veel filmfans gesmaakt worden, zal zijn volgende film toch zijn laatste worden. Hij is er namelijk van overtuigd dat je moet stoppen op je hoogtepunt. Dat heeft hij in het verleden al gezegd en heeft dat nu ook nog eens herhaalt in de Amerikaanse talkshow van Bill Maher.

Bovendien wist de Amerikaanse regisseur te vertellen dat er plannen op tafel lagen om een remake van Reservoir Dogs te draaien. Uiteindelijk is beslist om met dit idee niet verder te gaan en dat is maar goed ook denk ik. Aan sommige klassieker mag je namelijk niet raken…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.