Legendarische platformlegende maakt vandaag zijn comeback in Alex Kidd in Miracle World DX

Wie kent Alex Kidd nog? Je moet al wat kilometer op je gameteller staan hebben om deze platformlegende nog te kennen. Hij was jarenlang de mascotte van Sega in de jaren ’80, nog voordat Sonic op de proppen kwam. Vandaag maakt deze legende zijn comeback en kan je met Alex op avontuur om het koninkrijk Radaxian te bevrijden van Janken the Great.

Naast alle originele content en levels, zorgt Alex Kidd in Miracle World DX ervoor dat Alex Kidd helemaal klaar is voor een nieuw generatie fans, met verbeterde graphics, verbeterde boss fight-systemen en verschillende speelmodi! Daarnaast zijn er extra levels toegevoegd die het verhaal uitbreiden en Alex Kidd in Miracle World een nieuwe dimensie geven. 

Voor de DX-versie van Alex Kidd in Miracle World is een schat aan extra content aan de originele Master System-versie toegevoegd. Naast de Retro-modus, die de nostalgie van de Master System-klassieker terugbrengt, kunnen spelers ook overschakelen naar een opnieuw gemaakte versie van de originele grafische stijl, of zich wagen in de nieuwe Boss Rush-modus die non-stop Rock Paper Scissors-actie biedt.

Andere updates voor Alex Kidd in Miracle World DX zorgen onder andere voor verbeterde gevechten, soepelere bewegingen en nieuwe menusystemen.

Alex Kidd in Miracle World DX is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.