Idris Elba laat niet met zich sollen in trailer voor Netflix-western The Harder They Fall

In mijn jonge jaren waren westerns, zowel films als series, de max. Helden als John Wayne, Clint Eastwood en een pak anderen knalden erop los dat het een lieve lust was. De laatste jaren is het op Django Unchained en The Revenant na echter triestig gesteld voor de fans van het genre. Gelukkig heeft Netflix nog iets in petto voor ons met The Harder They Fall.

In The Harder They Fall ontdekt een outlaw, genaamd Nat Love (Jonathan Majors), dat zijn aartsvijand Rufus Buck (Idris Elba – Hobbs & Shaw, The Suicide Squad) wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Hij besluit zijn bende weer bij mekaar te roepen en wraak te nemen.

Zijn metgezellen in deze western zijn Stagecoach Mary, zijn voormalige vriendin, de opvliegende Bill Pickett en revolverheld Jim Beckwourth. Maar Rufus Buck heeft ook een gevaarlijke groep om zich heen verzameld, onder wie Treacherous Trudy Smith en Cherokee Bill.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)