Steam Summer Sales zijn gestart en goed voor kortingen tot 80 procent

Niets zo plezant dan door honderden games te scrollen, ze een voor een te selecteren, en dan te beseffen dat je voor een minimaal bedrag tientallen games aan je pc-collectie kan toevoegen.

En dan check je je lijst pc-games in je Steam-bibliotheek en krijg je te maken met keuzestress. Welke game(s) ga je spelen, of op zijn minst eens opstarten, en van welke games ga je genieten door gewoon te beseffen dat je ze hebt, en dat ze deel uitmaken van je veel te grote collectie. De Steam Sales, ik kan er nooit aan weerstaan, en ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben.

Dat speciale moment, waarvan ik nog steeds opgewonden geraak als een kind in een snoepwinkel is weer aangebroken. Valve zijn Steam Summer Sale gelanceerd. Tot en met 8 juli 2021 kan je rekenen op kortingen tot 80 procent op honderden games. Voor mij vaak het moment om vooral oudere games te kopen zoals de Fallout-collection of de Commando’s games. En natuurlijk eens piepen in titels die me altijd wel fascineerden maar die ik steeds links liet liggen omdat ik op voorhand weet dat ik ze niet echt ga spelen, maar er wel nieuwsgierig naar ben, zoals bijvoorbeeld Valheim.

Tezamen met de sales lanceerde Valve ook een kleine minigame die naast de uitverkoop zal lopen, genaamd Forge Your Fate. Forge Your Fate is een “kies je eigen avontuur stijl spel” dat je meeneemt doorheen een reeks korte verhalen die op het einde “bepalen wat voor held je bent”. Je kan het zowel in je browser als in de Steam-app spelen. Bijvoorbeeld, als je kiest voor het Journey To Action Island-verhaal om te beginnen, dan zal het alle sterk afgeprijsde actiegames voor je laden om te beoordelen. Ook kan je rechtsboven klikken om “je verhaal voort te zetten” en het eigenlijke begin van het korte avontuur te krijgen.

Tast eens diep in je zakken en haal die laatste euries naar boven, en spendeer ze in de Steam Summer Sales!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)