Snake Eyes: G.I. Joe Origins laat zich zien in nieuwe trailer

De G.I. Joe-reeks probeert zich al jaren lang nieuw leven in te blazen. De fans van deze legendarische reeks worden op die manier toch maar mooi verwend met nieuwe films en games, al kan er gediscussieerd worden over de kwaliteit ervan.

Toch blijft ook filmproducent Paramount volharden en brengen ze op 18 augustus een nieuwe film uit. Deze richt zich op Snake Eyes en vertelt het ontstaansverhaal van dit G.I. Joe-lid. Of hoe een filmtitel meteen ook een perfecte samenvatting is.

De hoofdrol is weggelegd voor de vrij onbekende Maleisische acteur Henry Golding. Vanaf 18 augustus is Snake Eyes: G.I. Joe Origins te zien in de Belgische zalen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.