Je dodelijkste vijand in Call of Duty Warzone is een deur…

Raar maar waar, de gevaarlijkste deur in videogames, eentje waar je maar beter ver weg van blijft, of die je op zijn minst niet probeert te openen, zit niet in een horrorspel maar gewoon in Call of Duty Warzone.

Wie heeft er nu schrik van een deur? We openen en sluiten ze zelf tientallen keren per dag, lopen er soms eens tegenaan wanneer we niet opletten, maar gelukkig sterven we er niet aan.

In Warzone is dat echter andere koek, vraag het maar aan Reddit-gebruiker Rxelik. Hij ontdekte in een pakhuis in Salt Mines een doodgewone deur, zo doodgewoon als doodgewoon maar kan zijn.

Toen hij de deur echter wilde openen gebeurde dit… en zoals je hieronder kan zien is hij niet de enige…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)