De Tweede Wereldoorlog zag er nog nooit zo mooi uit op PS5 als in Hell Let Loose

Oorlog is voor niets goed, daar zijn we het ongetwijfeld allemaal over eens. Dit neemt echter niet weg dat oorlog vaak als inspiratiebron dient voor games, en dat we ons met die games uren, dagen, weken, maanden en zelfs jaren mee kunnen uitleven.

Hell Let Loose, een multiplayer only WOII-shooter die razend populair is op pc, maakt de overstap naar next-gen. En het moet gezegd: oorlog zag er nog nooit zo mooi uit…

Doe mee aan de steeds uitbreidende ervaring van Hell Let Loose – een hardcore first person shooter uit de Tweede Wereldoorlog met epische gevechten van 100 spelers met infanterie, tanks, artillerie, een dynamisch verschuivende frontlinie en een unieke op grondstoffen gebaseerde RTS-geïnspireerde meta-game.

Eind dit jaar verschijnt de game zowel op PS5 als op Xbox Series X, en wordt hij een geduchte tegenstander voor zowel Battlefield 2042 als de nieuwe Call of Duty. Zeg dat wij het gezegd hebben…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)