A Plague Tale: Innocence laat zich zien in 4K UHD op PlayStation 5

Recent konden we meegeven dat het fantastische adventure game A Plague Tale: Innocence de sprong zou maken naar next-gen. Vandaag kunnen we jullie alvast tonen hoe de game er zal uitzien op PlayStation 5.

In A Plague Tale: Innocence volg je het grimmige en hartverscheurende verhaal van de jonge Amica en haar broertje Hugo doorheen de donkerste uren van de geschiedenis. De game speelt zich af tijdens de Middeleeuwen, een tijd waar de Europese bevolking aan het zwichten is onder een dodelijke plaag.

De plaag wordt verspreid door een onstopbare kracht van duizenden ratten die straten, de velden en mensen verzwelgen. Alsof ontsnappen van de rattenplaag nog niet moeilijk genoeg was, worden de broer en zus ook opgejaagd door soldaten van de inquisitie.

Hun enige kans op overleven is door in elkaar vertrouwen en samen te vechten tegen deze brutale en barre omstandigheden.

Trouwens goed om weten: de game zou wel eens een PS Plus-titel voor juli kunnen worden volgens bepaalde bronnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)