fbpx

Cinematic launch trailer voor Dungeons and Dragons: Dark Alliance

Het wachten op Diablo IV beu? Of ben je op zoek naar een gelijkaardige game om alvast in de stemming te komen en je skills op te warmen? Dan zit je zeker goed met Dungeons and Dragons: Dark Alliance dat vanaf vandaag 22 juni beschikbaar is.

Dungeons & Dragons springt vanaf de tabletop ervaring naar een monitor of scherm bij jou in de buurt. Dungeons & Dragons: Dark Alliance is een co-op action brawler waar je als iconische D&D-personages speelt: Drizzt Do’Urden, Catti-brie, Wulfgarer en Bruenor Battlehammer met elk hun eigen unieke abilities en gear.

Je neemt het op tegen legendarische D&D monsters waaronder Beholders, Frost Giants en White Dragons. Kijk ook de Gameplay Overview Trailer voor een goed idee van wat je kan verwachten van deze game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d