Je kan nu de inhoud van FIFA’s Ultimate Team Packs checken voor je ze aanschaft

België en loot-boxes, dat is geen succesvolle combinatie. Bij ons zijn deze bij wet immers verboden, wat dus ook wil zeggen dat we geen Ultimate Team Packs kunnen aanschaffen omdat we niet weten wat er in de pakjes zit. EA heeft nu een oplossing gevonden om aan die situatie iets te doen.

En die is eigenlijk poepsimpel: weet wat je koopt, voor je het koopt… EA geeft FIFA-spelers de mogelijkheid om de FUT Team Packs te checken die ze willen aanschaffen. Deze zogenaamde Ultimate Team Preview Packs zijn nu te koop, en voor je FUT Coins of FIFA Points spendeert, zal je de mogelijkheid hebben om te controleren of je de spelers die erin zitten wilt hebben.

Hoe werkt het nieuws systeem vraag je je af? Je gaat naar de FUT Store en dan naar een Pack dat je wilt kopen (dit systeem werkt niet voor packs die je op de een of andere manier hebt verdiend). Wanneer je het pack dat je wil aanschaffen selecteert verschijnt er een Preview Pack-toets. Klik je op Preview, dan krijg je de gebruikelijke openingsanimatie te zien met daarin de inhoud van wat je mogelijks kan verdienen bij aankoop. Dan pas moet je beslissen of je je centen gaat spenderen of niet.

Maar, of wat had je gedacht, als je het pakket dat je hebt bekeken niet koopt, zal er een timer starten. Je zal dan een vooraf bepaalde tijd moeten wachten voor je een andere set kan checken. Ondertussen blijft het pack dat je niet wilde netjes in beeld staan tot die timer is afgelopen. Zo kan je natuurlijk nog altijd van gedachten veranderen en het pakket dat je eerst niet wilde, maar waar je nu misschien aan twijfelt, toch nog aanschaffen.

Een goede zet van EA die andere ontwikkelaars misschien tot soortgelijke initiatieven kan aanzetten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)