World of Warcraft: Shadowlands Chains of Domination verschijnt 29 juni

Shadowlands is wat ons betreft de beste uitbreiding voor World of Warcraft sinds jaren. En eind deze maand krijgen we er nog meer spelplezier bij met Chains of Domination.

De Champions van Azeroth moeten de vier covenants van de Shadowlands verenigen en het opnemen tegen de krachten van de Jailer. Dit wanneer het volgende hoofdstuk in het Shadowlands-verhaal, Chains of Domination, live gaat op 29 juni.

Chains of Domination biedt spelers tonnen aan nieuwe content om te ervaren, waaronder:

  • Nieuwe Zone: Korthia – Ontdek de nieuwe quests en geheimen die wachten in deze mysterieuze nieuwe zone die de Jailer in de Maw heeft getrokken.
  • Nieuwe Raid: Sanctum of Domination – Beklim de verre uithoeken van Torghast in deze 10-boss raid die leidt naar een epische krachtmeting met de Dark Lady zelf, Sylvanas Windrunner.
  • Nieuwe Mega-Dungeon: Tazavesh, The Veiled Market – Verken de exotische waren, handelaren en wezens van deze Broker bazaar, met als hoogtepunt een roof met machtige artefacten uit Azeroth.
  • Shadowlands Flying – Vlieg door de vier covenantszones Bastion, Maldraxxus, Ardenweald en Revendreth.
  • Spelers kunnen uitkijken naar Shadowlands Season 2 voor Mythic+ (met een nieuwe keystone affix, Tormented) en PvP; updates voor Torghast, Tower of the Damned; en ook nieuwe cosmetische armor, pets, mounts en achievements.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)