Nieuw Knockout City Heatwave Event onthuld

Knockout City

Niet Bobbejaanland maar Knockout City is vanaf nu het plezantste land. We kunnen immers niet ontkennen dat Knockout City de leukste en plezantste game is van het moment. En kijk, het wordt nog plezanter.

Op de E3 Play For All-show van GameSpot onthulde ontwikkelaar Velan Studios het nieuwe in-game event Heatwave. Dit gaat door van dinsdag 22 juni tot en met maandag 5 juli.

Tijdens het Heatwave event kunnen dodgebrawlers de zomerwarmte overwinnen door Ice Pops te verzamelen, die overal op de uitgestrekte maps van Knockout City zijn verstopt.

Spelers krijgen daarna de kans om te gekke, tijdelijke items te unlocken, zoals een Ice Cream Truck-deltavliegtuig of een intro-pose, waarin ze liggen te luieren in een strandstoel. Voltooi matches, vind de Ice Pops en verdien Heatwave Tickets die je kunt verzilveren in de Heatwave Event Shop.

Als je alle Heatwave-contracten voltooit, krijg je toegang tot het Legendary Ultimate Hologram: de Fire Hydrant.

Er komen ook nieuwe playlists beschikbaar, waaronder:

22 juni – Party Face-Off

  • 1v1, ALLE Special Balls
  • Klassieke Face-Off-regels: Danger Zone, geen grenswaarschuwingen, enzovoort.

29 juni – Triple Team Chaos

  • 2v2v2, team free for all
  • Het eerste team met 15 KO’s wint de match

Er komt nog veel meer naar Knockout City Season 1 nadat Heatwave voorbij is, zoals nieuwe playlists, wekelijkse Crew-contracten en meer verrassingen beloven de makers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)