Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Chilling Reign nu in de rekken

Heb je thuis nog Pokémon-kaarten liggen, dan zou ik daar maar goed zorg voor dragen. Heel wat van die kaarten zijn immers centen waard. En nu kan je vanaf vandaag je collectie nog eens uitbreiden met een nieuwe, euhm, uitbreiding…

Vanaf vandaag ligt de nieuwste uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game, genaamd Sword & Shield—Chilling Reign in de rekken. Deze uitbreiding introduceert King Pokémon Calyrex als Pokémon V en Pokémon VMAX in zowel Ice Rider- als Shadow Rider-vorm, Galarian Articuno, Galarian Zapdos, Galarian Moltres en nog veel meer.

Dankzij de meer dan 70 nieuwe Battle Style-kaarten kunnen spelers van de Pokémon TCG in Sword & Shield—Chilling Reign het Single Strike- of Rapid Strike-deck voltooien dat ze in Sword & Shield—Battle Styles samengesteld hebben.

Sword & Shield—Chilling Reign is verkrijgbaar in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties en bevat de volgende kaarten:

  • 8 Pokémon VMAX
  • 15 Pokémon V en 26 full-art Pokémon V
  • 28 Trainer-kaarten en 13 full-art Supporter-kaarten
  • 3 nieuwe Special Energy-kaarten 

Trainers in België en Nederland kunnen daarnaast een speciale code verkrijgen waarmee ze in Pokémon Sword of Pokémon Shield een Dynamax Crystal ontvangen. Hiermee kunnen ze in een Max Raid Battle een Gigantamax Sandaconda treffen. De codes zijn van 18 juni tot 18 juli 2021 online of bij Game Mania verkrijgbaar (aankoop niet verplicht en zolang de voorraad strekt).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)