Halo Infinite’s Samurai Spartan-outfit is vrij te spelen in het eerste multiplayer seizoen

Heb je de multiplayer trailer gezien van Halo Infinite op het Xbox-Bethesda-event? Dan is je zeker dat super coole Samurai Spartan-pak opgevallen. En daar hebben we nu is lekker nieuws over.

In het eerste seizoen van de game, het ziet er dus naar uit dat we ook hier meerdere seizoenen en alles wat daar nog bovenop komt mogen verwachten, kunnen we meteen aan de slag in het pak van de Samurai Spartan. Je hoeft er niet voor te betalen, gewoon je stinkende best doen in de multiplayer is voldoende.

I mean, that is a Samurai Spartan armour, and it will be an armour you’ll be able to unlock for free in the first season, which is super cool,” zegt associate creative director French hierover.

Dus ook wij (en jullie) zullen dus in deze coole outfit door de mappen kunnen rennen en knallen in de multiplayer van deze, we herhalen het nog eens, free-to-play shooter. En dan hebben we het enkel over de multiplayer aangezien je voor de single player wel zal moeten betalen. Tenzij je natuurlijk de game gaat spelen via de Xbox Game Pass want dan is hij gratis. (Het abonnement is wel betalend natuurlijk)

En het leuke is dat we de outfit nog zullen kunnen pimpen ook.  Dat is toch wat associate creative director Tom French meegeeft in de showcase: “Gamers die het spel spelen kunnen deze outfit dragen en tijdens het seizoen meer onderdelen en aanpassingsopties vrijspelen.” Een beetje zoals de skins in Cold War/Warzone om een voorbeeld te geven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)