Megan Fox heeft iets met boeien in Till Death-filmtrailer

Toen ik Megan Fox leerde kennen in Transformers was ik op slag verliefd. Het voorbije weekend zag ik haar aan het werk in de film Rogue op Streamz en binnenkort is ze te zien in de thriller Till Death.

Het verhaal van Till Death gaat als volgt: Na een romantische avond in hun afgelegen huis aan het meer, ontwaakt Emma (Megan Fox) geboeid aan haar overleden echtgenoot.

Gevangen en geïsoleerd in diep in de winter, moet ze het opnemen tegen twee huurmoordenaars om te ontsnappen aan het verwrongen plan van haar man.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)