Horrorspel The Medium komt op 3september naar PlayStation 5

Heb je als fan van horrorgames met een paranormaal tintje op je tanden moeten bijten toen The Medium bij release enkel op Xbox Series X/S, Game Pass, Steam en de Microsoft Store beschikbaar was? Dan hebben we goed nieuws voor jou.

Ontwikkelaar Bloober Team laat namelijk weten dat hun The Medium later dit jaar, meerbepaald 3 september, op PlayStation 5 zal verschijnen. Bovendien zal de game volop gebruik maken van de mogelijkheden van de DualSense-controller.

Ontdek een duister mysterie dat alleen een medium kan oplossen. Reis naar een verlaten communistisch resort en gebruik je unieke paranormale gaven om de diep verontrustende geheimen te ontrafelen, puzzels met twee realiteiten op te lossen, ontmoetingen met sinistere geesten te overleven en twee realiteiten tegelijk te verkennen.

Uniek aan de gameplay is dat je tussen twee werelden reist en wat je in de ene wereld doet heeft invloed op de andere, en omgekeerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)