Turtle Rock toont nieuwe Back 4 Blood gameplay

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben een nieuwe Back 4 Blood gameplay-trailer getoond op het Summer Game Fest Kickoff Live-event.

Verder liet de studio ook weten dat de Back 4 Blood open bèta zal beginnen met een Early Access-gedeelte van 5 tot 9 augustus voor iedereen die de game pre-ordert. De open bèta zal verdergaan van 12 tot 16 augustus voor alle spelers. Beide delen van de open bèta zullen beschikbaar zijn voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc, met ondersteuning voor crossplay en cross-gen.

Daarnaast zal de Back 4 Blood E3 2021 PvP-showcase plaatsvinden op 13 juni om 23.00 uur, waarbij je meer te weten komt over de nieuwe PvP-modus in de game.

Het Back 4 Blood-verhaal speelt zich af na een rampzalige uitbraak van de parasitaire Devil Worm, die het grotendeel van de mensheid heeft besmet of gedood. Gehard door afschuwelijke gebeurtenissen en vastberaden om te vechten voor de overblijfselen van de mensheid, heeft een groep van apocalyps-veteranen zich verenigd om het op te nemen tegen de besmette Ridden en de wereld te redden.

Back 4 Blood zal beschikbaar zijn voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc op 12 oktober 2021. Pre-orders ontvangen toegang tot het Early Access-gedeelte van de open bèta van 5 tot 9 augustus, met daarnaast een extra Fort Hope Elite Weapon Skin Pack.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)