De Elven Union mengt zich in de strijd bij Blood Bowl 3

Blood Bowl 3 dat is een bikkelharde en meedogenloze sport, enkel voor echte mannen, orcs en nu ook elfen.

De closed beta van Blood Bowl 3, die werd aangekondigd tijdens het Warhammer Skulls-event, is nu live. Om dat te vieren onthullen Nacon en Cyanide details over het derde speelbare team in de beta: de Elven Union.

De Elven Union-teams vertrouwen op passes en de behendigheid van hun spelers om te bewijzen dat Blood Bowl een sport is die met gratie, finesse en elegantie kan worden gespeeld.

De teams van de Elven Union bestaan uit High Elves, Wood Elves en Dark Elves en staan bekend om hun behendigheid en passes. Maar wees voorzichtig: zodra het om fysiek contact gaat, zijn de spelers van deze teams nogal kwetsbaar en blessuregevoelig.

Er zijn vier soorten spelers in de Elven Union-teams. De grootste kracht van de goedkope linemen en linewomen is hun behendigheid. Daarnaast gooien de throwers hun verre passes met chirurgische precisie. Deze throwers combineren uitstekend met de receivers, die de meest waanzinnige passes kunnen vangen. En tot slot zijn er nog de blitzers om aanvallen van tegenstander te blokkeren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)