Pure horror in The Boy Behind the Door-trailer

Het is de nachtmerrie van elke ouder: je kinderen die ontvoerd worden terwijl ze nietsvermoedend naar school gaan. Het kan iedereen overkomen, en het overkwam Bobby en Kevin, de hoofdpersonages in de horrorprent The Boy Behind the Door.

In The Boy Behind the Door wacht de twaalfjarige Bobby (Lonnie Chavis) en zijn beste vriend Kevin (Ezra Dewey) een nacht van onvoorstelbare terreur wanneer ze op weg van school naar huis worden ontvoerd.

De twaalfjarige Bobby weet te ontsnappen en maakt het zijn missie om zijn beste vriend Kevin te redden. Ook al is er helemaal niemand die hem kan helpen, toch zet Bobby alles op alles om hier samen met zijn beste vriend uit te komen, dood of levend.

Opgelet niet voor gevoelige kijkers…

Vanaf 5 augustus in een bioscoop bij jou in de buurt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)