Pre-order Battlefield 2042 en maak kans op een PS5

We twijfelen er niet aan dat er nog heel wat gamers ongeduldig zitten te wachten op een PlayStation 5. Dit en de reveal van Battlefield 2042 was voor online shop Bol.com de reden om met een winactie uit te pakken.

Voor de goede orde, we zitten hier geen reclame te maken voor die webshop. Tijdens het surfen viel ons lodderoog op deze actie, dus waarom deze niet met jullie delen dan?

Het feit dat heel wat gamers op zoek zijn naar een PS5 én meer dan waarschijnlijk Battlefield 2042 gaan pre-orderen is misschien wel de moeite waard om het onder de aandacht te brengen.

Als je dus geen PS5 hebt, en er dolgraag eentje wil, en ook nog eens Battlefield 2042 gaat pre-orderen, waag dan je kans bij Bol.com

Voor ons hoef je het niet te doen, wij hebben geen deal bij Bol, maar wie niet waagt…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)