Vikingspel Valheim krijgt binnenkort eerste update getiteld Hearth and Home

De fans van het Viking survival game Valheim mogen stilaan beginnen uitkijken naar een eerste update voor hun favoriete game. Deze update die als titel Hearth and Home meekreeg verschijnt in Q3/2021.

Wat mogen de fans zoal verwachten van deze update? We lijsten het even op.

  • Nieuw voedselsysteem – voedsel zal worden opgesplitst in specifieke gezondheids- en uithoudingsvermogenscategorieën, waardoor voedselkeuzes belangrijker worden op basis van je speelstijl
  • Nieuwe bouwstukken – Darkwood daken en raamluiken
  • Nieuwe kookstationuitbreidingen – kruidenrek, slager tafel, potten en pannen
  • Nieuw voedsel om te profiteren van het nieuwe systeem en kookstation – meer dan 10 nieuwe recepten, waaronder Eyescream, Shocklate smoothie, verschillende soorten wolvenvlees, en meer
  • Plantbare uien met mooie uienbloemen

De grote Mistlands update zal direct volgen na Hearth & Home waarna de kleinere updates voorlopig even opzij worden geschoven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)