Paranormale thriller Control nu gratis in de Epic Game Store

Control

Zelf heb ik heel recent de Control Deluxe Edition uitgespeeld op console. Na het lezen van de reviews was ik niet meteen enthousiast maar na het uitspelen was ik dat wel. Jij kan de game, als je hem nog niet hebt, nu ook een kans geven, helemaal gratis zelfs.

Bij Epic houden ze ervan hun trouwe fans in de watten te leggen, of nieuwe fans te maken. En gelijk hebben ze.

Ook deze week kan je weer een gratis game scoren, en in dit geval is dat dus de paranormale horror-thriller Control. Claimen doe je eenvoudig via deze link trouwens.

Als je op zoek bent naar een uitdagende titel in een uniek universum en met een apart sfeertje, dan zal Control je zeker kunnen bekoren.

Nadat een geheim agentschap in New York is binnengevallen door een bovennatuurlijke dreiging, word jij de nieuwe directeur die worstelt om de controle terug te krijgen. Deze bovennatuurlijke 3rd person action-adventure van Remedy Entertainment (Check zeker de vele referenties naar Alan Wake) daagt je uit om de combinatie van bovennatuurlijke vaardigheden, aanpasbare loadouts en reactieve omgevingen onder de knie te krijgen terwijl je door een diepe en onvoorspelbare wereld vecht.

Control is het verhaal van Jesse Faden en haar persoonlijke zoektocht naar antwoorden terwijl ze groeit in de rol van directeur. De wereld van Control heeft zijn eigen verhaal, net als de bondgenoten die Jesse onderweg ontmoet. Jesse werkt samen met andere agenten van het Bureau en ontdekt vreemde experimenten en geheimen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)