PlayStation Plus-leden krijgen dubbele korting in nieuwe PlayStation Store sales

Geef toe, het is veel te warm om buiten in het zonnetje te zitten. Hoog tijd dus om ramen en deuren te sluiten, gordijnen en rolluiken neer te laten, en je eens lekker te laten gaan in de PlayStation Store.

En dat is zeker het geval voor gamers met een PlayStation Plus-abonnement. Zij genieten momenteel van dubbele kortingen in de nieuwe PlayStation Store sales die van start zijn gegaan. Het moment bij uitstek dus om die ene game die je altijd al wilde aanschaffen, maar waarvan je de aankoop om de een of andere reden uitstelde toch in huis te halen.

Er zitten een paar mooie titels tussen zoals Fallout 76 dat nu toch wel de moeite is om eens te checken, of Assassin’s Creed Origins (die je eigenlijk al lang in huis had moeten halen), World War Z (nog steeds een leuke co-op shooter) of Borderlands 3 die echt wel te cool is.

Maar ga gewoon zelf eens neuzen en hou je vooral niet in!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)