Hier is hij: de eerste trailer van Battlefield 2042, ook releasedatum bekend gemaakt!

We hebben er lang op moeten wachten. Ons geduld werd danig op de proef gesteld, maar daarnet om 17u00 heeft Electronic Arts voor het eerst de trailer van Battlefield 2042 op de wereld losgelaten.

UPDATE:
Electronic Arts en ontwikkelaar DICE hebben bevestigd dat Battlefield 2042 op 22 oktober 2021 verschijnt!

Robothonden, futuristische tanks, hi-tech gadgets, hovercrafts op ijs, rakketten, tornado’s, wingsuits en waanzinnige explosies. Deze trailer heeft echt alles in huis om je van je sokken te blazen!

Zet je rustig in je zetel of hang lekker onderuit in je hangmat en geniet van de fantastische reveal trailer van Battlefield 2042!

Oja, op 13 juni krijgen we de eerste echte gameplaybeelden voorgeschoteld! Dat lijkt ons een extra reden om af te stemmen op de Xbox E3-showcase!

En of we enthousiast zijn…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.