fbpx

De boer op met Farming Simulator 22 en zijn Collector’s Edition

De liefhebbers van het betere grondwerk zullen eind dit jaar weer aan de slag kunnen met een nieuwe Farming Simulator. Ontwikkelaar en uitgever Giants Software heeft vandaag enkele nieuwigheden bekend gemaakt én een Collector’s Edition aangekondigd.

De Collector’s Edition zal enkel beschikbaar zijn voor de PC-versie en zal naast de game ook een zwaailicht bevatten. Best geestig vind ik dat, zeker omdat dit bakenlicht gekoppeld kan worden met je PC en de game, waardoor dit effectief aan gaat wanneer dit in de game ook het geval is. Daarnaast bevat deze verzamelversie ook twee posters, 24 merkstickers en nieuwe moddingtutorials.

Productieketens zullen een nieuwe economische laag toevoegen aan Farming Simulator 22.  Spelers kunnen hun geoogste gewassen voor bewerking naar verschillende winkels en bedrijven brengen. Zo kan de graanmolen bijvoorbeeld bloem produceren, wat je weer naar een bakkerij kan sturen voor een lucratieve keten voor brood of een heerlijke cake.

Spelers moeten de respectievelijke fabriek eerst van meerdere grondstoffen zoals boter of suiker voorzien, afhankelijk van wat ze willen produceren. Na de productie van verkoopbare producten kunnen spelers ze verder distribueren naar verkooppunten zoals de supermarkt. Soms zijn ze al aanwezig, maar spelers kunnen ze ook zelf bouwen en hun operaties uitbreiden.

Farming Simulator 22 wordt geleverd met twee nieuwe maps en een geüpdatete Erlengrat map. De nieuw onthulde Elmcreek map is gebaseerd op de Midwest-regio van de Verenigde Staten en biedt een groot open gebied met genoeg ruimte voor een boerderij. Virtuele boeren kunnen gebruik maken van meerdere velden in allerlei soorten en maarten, authentiek verwerkt in het idyllische landschap van de VS.

Farming Simulator 22 zal in Q4 2021 beschikbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: