fbpx

Warner Bros. Games zendt dan toch geen E3-livestream uit

In tegenstelling tot eerdere berichten zal uitgever Warner Bros. Games toch geen persconferentie/livestream houden tijdens de digitale E3.

Dit wil zeggen dat we niets te zien zullen krijgen van games zoals Hogwarts Legacy en Gotham Knights. Of het moet zijn dat deze games getoond worden in bijvoorbeeld de presentatie van Xbox.

Warner Bros. Games zal wél een aparte presentatie houden voor Back 4 Blood waarin er uitgebreid de tijd wordt genomen om de game in detail te bespreken. Deze presentatie vindt op zondag 13 juni om 23u00.

Back 4 Blood moet op 12 oktober verschijnen en wordt ontwikkeld door Turtle Rock Studios, de ontwikkelaar van Left 4 Dead.

Ons overzicht van alle presentaties werd uiteraard ook aangepast.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d