Ontdek de introfilm van Guilty Gear Strive

Vrijdag 11 juni kunnen de fans van Guilty Gear hun handen leggen op Guilty Gear Strive. Om hen hiervoor extra op te warmen, heeft Bandai Namco de intro van de game vrijgegeven.

In deze intro passeren zowat alle personages uit de game de revue, Hiervan zullen sommigen speelbaar zijn, zoals I-No, maar ook een deel niet. Denk daarbij aan Colin Vernon, de president van de Verenigde Staten, die zal deelnemen aan het hoogtepunt van het verhaal van Sol Badguy.

De Story-mode zal meer dan vier uur aan anime-cutscenes bevatten, terwijl het verhaal dat in de Arcade-modus wordt verteld een vervolg zal zijn op de Story-modus. Meer dan genoeg om je uren zoet te houden lijkt mij!

Guilty Gear Strive lanceert op 11 juni 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5 en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.