Nieuwe reclamespots maken ons helemaal warm voor Loki

Loki

Woensdag is het eindelijk zover. Dan verschijnt op Disney+ de nieuwste Marvelserie met in de hoofdrol niemand minder dan de broer van Thor: Loki.

De reacties op de eerste twee afleveringen van de pers mag dan erg positief zijn, toch wil ik met mijn eigen ogen zien hoe Tom Hiddleston opnieuw schittert in de rol van ieders favoriete bad guy.

De serie speelt zich af tijdens de gebeurtenissen van Avengers: Endgame en hierin wordt een alternatieve versie van Loki gearresteerd door de Time Variance Authority. Deze organisatie die de tijdlijn in de gaten houdt zal samen met Loki proberen om deze opnieuw te herstellen.

Om ons warm te maken voor de launch, heeft Disney drie nieuwe reclamespots online gezet. In de korte blokken wordt telkens een ander aspect in de spotlights gezet. Check de filmpjes hier:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.