fbpx

Day one patch van Ratchet & Clank: Rift Apart voegt krachtige performance mode toe

Nog enkele nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover. Dan kan heel de wereld, of iedereen die een PlayStation 5 in huis heeft, aan de slag met Ratchet & Clank: Rift Apart.

De nieuwste van Insomniac Games lijkt alles in huis te hebben om te knallen op Sony’s nieuwste console en zal ook alles uit de kast halen om ons visueel te verbluffen. Zo zal er bij de lancering van de game op 11 juni een patch beschikbaar zijn die niet alleen een deel bugs zal elimineren, maar die ook een performance mode toevoegt.

Wanneer je deze mode activeert kan je genieten van heerlijk vloeiende gameplay in 60fps én ray-tracing. De resolutie zal uiteraard wel wat teruggeschroefd worden, maar hoe ver wist Insomniac Games niet te vertellen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d