The Witcher 3 Next-Gen & Cyberpunk 2077 source codes nu beschikbaar via torrent sites

Miserie troef bij CD Projekt RED. In februari maakte de studio bekend dat ze getroffen werden door een gerichte cyberaanval. De hackers waren er toen in geslaagd de broncodes voor The Witcher 3, The Witcher 3 Next-Gen, Cyberpunk 2077 en Gwent te bemachtigen.

Het ziet er nu naar uit dat de broncodes voor The Witcher 3 Next-Gen en Cyberpunk 2077 op torrentsites beschikbaar zijn.

Slachtoffer worden van een hack is geen lachertje, daar weten wij hier alles van. En, voor de goede orde, we willen ook geen reclame maken om games illegaal te downloaden via dit soort sites. Daar zijn we absoluut tegen.

Maar we kunnen natuurlijk niet voorkomen dat sommige mensen dit toch gaan doen. Al willen we die mensen toch de boodschap meegeven van ten eerste het niet te doen, en ten tweede als ze het wel zouden doen, vooral goed op te letten. En volledig op eigen risico!

We twijfelen er immers niet aan dat niet al die torrentsites echt zijn, en dat sommige mensen die aan de verleiding niet kunnen weerstaan, dus het risico lopen om zelf slachtoffer te worden van hackers. Dit met alle gevolgen eraan verbonden natuurlijk.

Dit datalek bevat SDK’s voor alle grote consoles, waaronder PS5, Nintendo Switch en Xbox Series X.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)