fbpx

Maak kennis met het Scarlet Nexus-universum in nieuwe gameplay video

Gamers die iets hebben met anime, manga, het JRPG-genre, of als ik dat mag zeggen, meer Japans getinte games, is deze Scarlet Nexus er zeker eentje om in de gaten te houden.

In deze nieuwe gameplay trailer die Bandai Namco vrijgeeft maken we kennis met het unieke Scarlet Nexus-universum.  

Het verhaal van deze game is ook apart te noemen. In een verre toekomst werd een psionisch hormoon ontdekt in het menselijk brein. Het geeft mensen buitenzintuiglijke krachten en veranderde de wereld zoals wij die kenden. Net toen de mensheid aan dit nieuwe tijdperk begon, daalden krankzinnige mutanten, Others genaamd, vanuit de lucht neer met een honger naar menselijke hersenen.

Ze waren bestand tegen conventionele aanvalsmethoden, dus moesten er extreme maatregelen worden getroffen om de enorme bedreiging te bestrijden en de mensheid te redden. Degenen met acute buitenzintuiglijke vaardigheden, beter bekend als psionics, waren onze enige kans om de aanval van bovenaf te bestrijden. Sinds die tijd worden psionics gescout op hun talenten en gerekruteerd voor de Other Suppression Force (OSF), de laatste verdedigingslinie van de mensheid.

Je kan ook de psychokinetische actie ontdekken dankzij de Scarlet Nexus Demo Edition, speelbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4. Kies tussen Yuito en Kasane en help samen met je bondgenoten het OSF vechten tegen de ‘Others’.

Scarlet Nexus verschijnt op 25 juni 2021 voor  Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d