No Man’s Sky krijgt grafische overhaul

No Man’s Sky: the game that keeps on giving. Ondertussen heeft het kleine ontwikkelteam achter Hello Games hun rampzalige release van vijf jaar geleden ruimschoots goed gemaakt met tonnen updates en uitbreidingen. Blijkt dat het team nog niet tevreden is met de huidige staat van de game; met de Prisms update krijgt de game nu een grafische overhaul!

Bij Hello Games beschrijven ze de grafische verbeteringen als volgt: our small team have enhanced the technology and the art all across the game to make the entire universe more vivid and beautiful than ever. Ook de weerseffecten werden onder handen genomen; zo zal de grond bijvoorbeeld nat aanvoelen bij regenen en zal je het slijk aan je ruimtebotten zien hangen.

Harige wezens krijgen vanaf heden ook een echte gedetailleerde vacht en in het algemeen werden audiovisuele lekkers toegevoegd aan de game. Uiteraard werd de fotomodus ook onder handen genomen; zo werden de depth of field- en bloom-opties uitgebreid. Last but not least; samen met de Prisms update kunnen we vanaf nu ook vliegende companions bezitten; iets wat tot voorheen enkel mogelijk was met wezens die vier poten hadden.

Hoog tijd dus om de game opnieuw van onder het stof te halen, me dunkt!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.