fbpx

District 9- en Elysium-regisseur serveert eerste trailer voor horrorprent Demonic

Het is nog steeds wachten op de officiƫle bevestiging of Neill Blomkamp ons een sequel gaat serveren op het geniale District 9. In afwachting pakt hij alvast uit met een nieuwe horrorprent, genaamd Demonic.

Het verhaal gaat over een jonge vrouw wiens decennialange ruzie met haar moeder een bovennatuurlijk kantje blijkt te hebben.

Zegt misschien niet veel? Onderstaande trailer doet dat wel…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d