Volgende week wordt de nieuwe Battlefield getoond!

Er doken de laatste weken hier en daar al wat gelekte afbeeldingen en stukjes uit een trailer op. Maar volgende week woensdag is het eindelijk zover. Want volgende week zal Electronic Arts eindelijk de eerste informatie vrijgeven over de nieuwe Battlefield-game.

Het ziet ernaar uit dat de game simpelweg Battlefield zal heten, maar uitsluitsel krijgen we volgende week woensdag 9 juni om 16u00! Je zal de presentatie kunnen volgen via het YouTube-kanaal van Battlefield.

Nu rest er ons niets anders, dan ongeduldig afwachten..

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.