fbpx

Crytek werkt aan de Crysis Remastered Trilogy, verschijnt deze herfst

Crysis Remastered Trilogy

Eind vorig jaar bracht Crytek de geremasterde versie uit van de waanzinnig goede shooter Crysis. De game was in 2007 een benchmark voor vele game op vlak van vrijheid én grafische pracht. Het succes van Crysis Remastered heeft de ontwikkelaar er aan toegezet om ook de overige twee game een opknapbeurt te geven.

Crysis Remasterd Trilogy wordt in samenwerking met Saber Interactive ontwikkeld en moet nieuwe spelers de mogelijkheid bieden om kennis te maken met deze fantastische games. Al zal het voor Crysis-veteranen ook een plezier zijn om de waarheid achter C.E.L.L. opnieuw te ontdekken.

“We’re excited to announce that these iconic Crysis games are returning in one bundle, remastered for a new generation of hardware,” vertelt Steffen Halbig, Project Lead. “Each game is  enhanced to look and play beautifully on today’s platforms, delivering the finest Crysis experience for both newcomers to our classic franchise or players wishing to relive the adventure.”

Crysis Remastered Trilogy moet deze herfst beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Op de next-gen consoles zal de game nog soepeler draaien, maar daarover krijgen we later meer info.

Crysis Remastered is nu reeds beschikbaar op al deze systemen. Eigenaars van deze game zullen de remasters van Crysis 2 en Crysis 3 apart kunnen aanschaffen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: