Nacon Connect gaat door op dinsdag 6 juli 2021

De lente is in het land en dan organiseren grote gamesuitgevers traditiegetrouw events waarop ze hun aankomende games voor het eerst tonen. Nacon doet ook dit jaar mee aan het feestje en organiseert op dinsdag 6 juli Nacon Connect.

Na het succes van de vorige editie nodigt NACON gamers opnieuw uit voor een preview van vele nieuwe games en accessoires van het merk.

Tijdens de online presentatie worden diverse grote projecten getoond, waaronder Blood Bowl 3, Vampire: The Masquerade – Swansong, Steelrising, Test Drive Unlimited: Solar Crown én The Lord of the Rings: Gollum.

Bekijk de presentatie op dinsdag 6 juli om 19u00 op NACONs officiële Youtube– of Twitch-kanaal.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.