Trek vanaf dit weekend virtueel ten strijde in Far Cry VR: Dive Into Insanity

Virtual Reality heeft nog moeilijk om écht helemaal door te breken als gamingplatform voor thuis. Ondertussen groeit het aanbod van VR-experiences wel gestaag en binnenkort kunnen we een naar een virtueel tropisch eiland trekken in Far Cry VR: Dive Into Insanity.

Far Cry VR: Dive Into Insanity, een op locatie gebaseerde VR-ervaring die is ontwikkeld in samenwerking met Zero Latency VR, is speelbaar op 33 locaties wereldwijd, waaronder dit weekend ook in de Benelux. De game is vanaf zaterdag 5 juni te spelen in Rotterdam en later dit jaar ook in Brussel.

De game neemt een groep van maximaal acht spelers mee naar de Rook Islands, de wereld van Far Cry 3. Nadat spelers gevangen zijn genomen door Vaas en zijn handlangers, moeten ze het eiland verkennen en samen vechten om te overleven.

De setup van Zero Latency VR biedt gamers voldoende bewegingsruimte en rekwisieten om volledig op te gaan in het avontuur. De mechanics van deze VR-ervaring zijn eenvoudig en intuïtief, waardoor spelers de vrijheid krijgen om de enorme, kleurrijke wereld van de game te ontdekken. Samenwerking tussen spelers is van groot belang om de weg te vinden door de jungle van de gestoorde krijgsheer.

Meer info over deze VR-experience vind je op zerolatencyvr.nl.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.