fbpx

Volgens nieuwe geruchten kondigt Nintendo donderdag de Switch Pro aan

Nintendo Switch

E3 komt dichterbij, dus draait de geruchtenmolen op volle toeren. De laatste dagen bereiken ons meer en meer berichten dat Nintendo alles klaar heeft staan om de Nintendo Switch Pro, of de verbeterde versie van hun succesvolle console, aan te kondigen.

En nu heeft ook bekende leaker en gamer XboxEra de geruchtenmolen een standje hoger gezet door een nieuwe tweet de wereld in te sturen waarin hij zegt te weten dat Nintendo nu donderdag een Mini Direct zal uitzenden.

Deze Direct zou volledig in het teken staan van de vernieuwde/verbeterde/krachtigere Nintendo Switch. Hier gaan al langer geruchten de ronde, en Nintendo zou een eerdere aankondiging al hebben opgeschoven. Naar alle waarschijnlijkheid zou overmorgen de aankondiging dan toch moeten gebeuren.

Nintendo is altijd vrij laat met het aankondigen van hun Direct-uitzendingen. Dus wij houden het officiële Nintendo-kanaal in de gaten!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: