Neem nu deel aan de gesloten beta van Rogue Lords

Rogue Lords

Speel je graag roguelikes en heb je de komende week weinig om handen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou, want je kan nu gratis deelnemen aan de gesloten beta van Rogue Lords.

De game wordt ontwikkeld door Leikir Studio en in deze gesloten beta kan je nu je eerste runs maken. Deze gesloten beta bevat een tutorial, die essentieel is voor het begrijpen van Rogue Lords en zijn unieke mechanics, en het eerste deel van het verhaal.

Zoals we dat gewend zijn van roguelikes, schotelt Rogue Lords je een pittige uitdaging voor, en worden de eerste runs zeker niet makkelijk. Gelukkig kan je tijdens je eerste avonturen vertrouwen op de hulp van drie beroemde slechteriken : Bloody Mary, Dracula en de Headless Horseman. 

De gesloten beta loopt van 1 juni tot en met 8 juni en is exclusief te spelen via Steam. Via deze link kan je jezelf registreren. De volledige versie van Rogue Lords verschijnt in het najaar van 2021 voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.