Het co-op spionage avontuur, Operation: Tango is nu beschikbaar op pc en PlayStation

Fans van het betere co-op en spionagewerk kunnen zich vanaf vandaag, toch op pc en PlayStation, uitleven met Operation: Tango. Nog beter nieuws is dat PS5-gamers de game gratis kunnen spelen.

Operatie: Tango is een co-op spel dat speelt als een virtuele escape room, en spelers dichter bij mekaar brengt terwijl ze spelen. Eén speler kruipt in de huid van Angel, de “Field Agent”, terwijl de andere speler speelt als Alistair, de “Hacker”. Spelend op afzonderlijke platformen, maar in constante communicatie, geniet elke speler van een volledig unieke speelervaring. Het duo moet samenwerken om puzzels op te lossen en belangrijke missies te voltooien in een uitgebreide, volledig verbonden en zeer gestileerde wereld.

Indie-ontwikkelaar Clever Plays wilde er zeker van zijn dat spelers makkelijker konden samenwerken met hun favoriete teamgenoten, dus het mogelijk maken van cross-platform spelen op consoles en pc was een belangrijke functie voor het team. Verder hebben ze Friend Pass gecreëerd, zodat spelers die Operation: Tango hebben een vriend kunnen uitnodigen om gratis met hen mee te doen via de downloadbare demo van het spel op hun platform naar keuze.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)