fbpx

Ga binnenkort in Utrecht karten in Mario Kart-stijl

Fans van Mario Kart of Super Mario en Luigi, of kart-fanaten die zin hebben in iets anders, die kunnen vanaf september in Utrecht terecht op kartbaan in ware Mario Kart-stijl. Je moet dus niet afreizen naar Japan om Super Mario Land te bezoeken als je er eventjes tussenuit wil.

Het gaat er in deze kartbaan niet om wie het snelst bij de finish is, maar wie de meeste punten weet te verzamelen. Onderweg kun je namelijk allerlei obstakels tegenkomen waar deze punten te verdienen zijn. Uiteraard heeft snelheid ook invloed op je uiteindelijke score. Je zal je kart ook een boost kunnen geven door boosters te verzamelen die verspreid over de baan liggen. Er zijn “wapens” te vinden onderweg die je kunt gebruiken om andere langzamer te laten gaan en punten te laten verliezen.

De elektrische karts werden speciaal voor deze attractie ontwikkeld en zijn een stuk kleiner waardoor je makkelijker kan driften, net zoals in de Mario Kart-games. Het draait dus niet alleen om simpelweg racen, maar ook om strategie en behendigheid.

Goesting? Check dan de officiële website voor tickets.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d